Fiber fra Homenet

HomeNet har i dag mange fibertilknyttede boligsammenslutninger. En stor fordel for beboere i boligsammenslutninger er kollektive avtaler som sikrer rimeligere priser. Fibernett er et nettverk av lysledene kabler. Mens tradisjonelt bredbånd som regel sendes gjennom kobberkabler ved hjelp av strøm, sender fiber signaler ved hjelp av lys – i lysets hastighet.

Dette gir nesten uendelig kapasitet som kan overføre enorme mengder data i mye større fart enn i tradisjonelle TV- og bredbåndskabler. I motsetning til andre typer bredbånd som har begrensninger på grunn av selve kabelen, er det kun elektronikken som setter begrensninger på bredbånd via fiber.

Den høye kapasiteten i fibernettet sikrer at det er masse plass til alt av digitale tjenester. Dette betyr at f.eks storfamilien kan ha alt av TV-er, nettbrett, mobiler, PC-er og spillkonsoller på nett og i bruk samtidig -uten at det går utover kvaliteten på tjenestene!

2017-priser: 500/500 mbit for 399; eller 100/199 mbit for 299; per måned (25. januar 2017)

--

Bestilling

Alle leiligheter i Bjelketun Boligsameie har montert nettuttak i gangen. Dersom du mangler nettuttak kan du bestille montør fra Homenet.

Det er i tillegg to ting som må bestilles for å komme igang: ett abonnement og en trådløsruter (om du ikke har dette allerede). En trådløs-ruter kan kjøpes fra en data- eller elektroforhandler, men bestiller du denne fra Homenet kommer den ferdig konfigurert.

Vi har gjort det enkelt for deg! Ta kontakt med Homenet Kundeservice på telefon 07900 og oppgi at du ringer fra Bjelketun Boligsameie og hvilken leiligheter du bor i. Du kan alternativt sende epost til support@homenet.no . De sender uttstyr i posten.

Du finner mer informasjon på Homenets webside; homenet.no.