Endret: 18 okt 2016     Opprettet: 22 sep 2013

Litt om oss

Klikk her for å komme til Facebook-gruppa vår!

Her vil du finne informasjon om Bjelketun Boligsameie og kontaktpersoner i boligselskapet. I tillegg finner du vedtekter, husordensregler og årsberetning. På vår hjemmeside ønsker vi å tilrettelegge for at du enklest mulig skal kunne finne informasjon om boligselskapet.

Boligsameiet er et veldrevet eierseksjonsforetak som ble etablert i 1988 og består 57 eierseksjoner, hvorav den ene er garasjeanlegget med sine 34 garasjeplasser. Bjelketun Boligsameie har adressene Sverdrups gate 3, Jens Bjelkes gate 5 og 7. Det ligger i et veletablert boligområde omgitt av miljøgater og beplantning. Her er det lite gjennomgangstrafikk.

Grunerløkka byr på et pulserende liv med et godt utvalg av spennende butikker og flere restauranter og kafeer. Bydelen byr også på en rekke kunst- og designforretninger.

Kort vei til flere parker og grøntarealer, med Sofienbergparken i kort avstand. I tillegg byr området på steder som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Botanisk Hage, Tøyenparken og Akerselva. Ønsker du å trene ligger SATS på Schous Plass og Elixia på nye Ringes Park.

Fra Sverdrups gate og Jens Bjelkes gate er det kun få minutters gange til trikkestopp og busser i Trondheimsveien som binder deg mellom øst og vest. Tar man beina fatt bruker man ca. 15 minutter til sentrum.

Vi ønsker alle beboere i Bjelketun Boligsameie velkommen til vår Facebook gruppe. Klikk her: Bjelketun Boligsameie og velg Join Group/Bli medlem.